Tuhannet asunnonomistajat nauttivat jo aurinkopaneelien eduista.

Mitä on meneillään?

  1. Aurinkosähköjärjestelmien hinnat ovat laskeneet 82 % viimeisen vuosikymmenen aikana, kertoo IRENA1
  2. Aurinkopaneelit voivat alentaa energialaskuasi satoja euroja vuodessa.
  3. Kodinomistaja voivat hyötyä verohelpotuksista aurinkopaneelien asennuksessa.

Monet suomalaiset kodinomistaja eivät tiedosta, kuinka suuria säästöjä he voivat saavuttaa energialaskuissaan asentamalla aurinkopaneeleita.

Kesällä päivät ovat pitkiä ja aurinko on taivaalla pitkään, mikä tekee siitä ihanteellisen ajan aurinkoenergian tuotannolle.

Lisäksi viimeisimmät teknologiat mahdollistavat aurinkoenergian keräämisen myös pilvisissä olosuhteissa ja jopa talvella, kun aurinko on matalalla. Tämän myötä aurinkosähköjärjestelmien asentaminen on fiksuin kotiin tehtävä investointi, jonka voit tehdä. Se on ainoa kotipäivitys, joka maksaa itsensä pitkällä aikavälillä takaisin.

Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet yli 82 % viime vuosina. Tämän seurauksena aloituskustannukset kaikille Suomessa ovat merkittävästi alhaisemmat.

Tulevaisuuden edullinen energia

Yksityistalouksille myönnettävän verohelpotuksen vuoksi aurinkoenergia muodostuu yhdeksi kustannustehokkaimmista energialähteistä Suomessa tulevina vuosina asennuksiin liittyen.

Siksi nyt on oikea hetki sijoittaa aurinkopaneeleihin kodissasi!

Aurinkoenergiaan siirtymisen keskeiset edut vuonna 2024

  1. Alhaisemmat kustannukset alussa – Uusi teknologia ja lisääntynyt kilpailu ovat merkittävästi alentaneet aurinkopaneelien hintoja, tehden niistä varaa miljoonille suomalaisille omakotiasujille.
  2. Pienempi sähkölasku – Auringonvalo on ilmaista, joten kun olet maksanut aurinkopaneelit, voit alkaa nauttia eduista. Säästöt voivat olla satoja euroja vuodessa!
  3. Pienempi hiilijalanjälki – Aurinkoenergia on yksi ympäristöystävällisimmistä saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Miten voin aloittaa säästämisen aurinkoenergialla?

  1.  Klikkaa sijaintiasi alla olevassa kartassa saadaksesi ILMAISEN tarjouksen Vastaa muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja vertaa tarjouksia löytääksesi parhaan diilin