Tusinder af boligejere nyder allerede fordelene ved solpaneler.

Hvad sker der?

  1. Ikke kun hjælper solpaneler med at redde planeten, men de reducerer også dine energiregninger ved at levere energi direkte til dit hjem!
  2. Danmark har et nettoafregningssystem, der giver boligejere mulighed for at sælge overskudsstrøm fra deres solpaneler tilbage til elnettet og spare endnu flere penge.1
  3. Den danske regering har sat sig ambitiøse mål om at være fri for fossile brændstoffer inden 2050. Så hvorfor ikke gøre din del og installere solpaneler i dag!2

Mange mennesker er ikke klar over, at de kan spare penge på deres energiregninger takket være solpaneler.

Boligejere kan også spare penge, selv i det undertiden grå danske vejr, fordi fotovoltaiske solpaneler blot bruger dagslys – de behøver ikke timer med direkte sollys.

Solpaneler har i perioden 2021-2023 alene sparet EU-boligejere 100 milliarder euro! Så der har aldrig været en bedre tid til at skifte til solenergi.3

Solpaneler: Fremtidens billige energi

Nu hvor 60% af Danmarks elektricitetsbehov dækkes af vedvarende energi, opdager boligejere over hele landet fordelene ved at skifte til solpaneler.4

Og med stigende energipriser og flere og flere mennesker, der bliver opmærksomme på betydningen af en sund miljø, vil solenergi blive endnu mere populært i fremtiden.

De største fordele ved at gå over til solenergi i 2023

  1. Lavere elregninger – Solskin er gratis, så når du har betalt for panelerne, vil du blot nyde godt af systemet. Uden flere energiregninger vil boligejere fortsætte med at spare år efter år!
  2. Nettoafregning – Tjen kreditter for den overskydende energi, dine paneler producerer, og opvej dine elomkostninger, når dine paneler ikke genererer elektricitet, f.eks. om natten.
  3. Øget ejendomsværdi – Potentielle boligkøbere er tiltrukket af energieffektive boliger med lave forsyningsomkostninger, hvilket gør solpaneler til en værdifuld investering og øger din boligs værdi.
  4. Energiuafhængighed – Ved at producere din egen elektricitet er du mindre afhængig af eksterne energikilder, hvilket kan være særligt fordelagtigt under energikriser eller strømsvigt.

Hvordan kan jeg begynde at spare med solpaneler?

  1. Klik på en placering på kortet nedenfor for at få dit GRATIS tilbud
  2. Besvar nogle simple spørgsmål, sammenlign tilbud og find det, der passer bedst til dig!