Tusinder af boligejere nyder allerede fordelene ved solceller.

Hvad sker der?

  1. Ikke kun hjælper solceller med at redde planeten, men de reducerer også dine energiregninger ved at levere energi direkte til dit hjem!
  2. Danmark har et nettoafregningssystem, der giver boligejere mulighed for at sælge overskudsstrøm fra deres solceller tilbage til elnettet og spare endnu flere penge.1
  3. Den danske regering har sat sig ambitiøse mål om at være fri for fossile brændstoffer inden 2050. Så hvorfor ikke gøre din del og installere solceller i dag!2

Mange mennesker er ikke klar over, at de kan spare penge på deres energiregninger takket være solceller.

Boligejere kan også spare penge, selv i det undertiden grå danske vejr, fordi fotovoltaiske solceller blot bruger dagslys – de behøver ikke timer med direkte sollys.

Solceller har i perioden 2021-2023 alene sparet EU-boligejere 100 milliarder euro! Så der har aldrig været en bedre tid til at skifte til solenergi.3

“Solceller kan hjælpe med at spare op til 70% på dine energiregninger hvert år.”

Solceller: Fremtidens billige energi

Nu hvor 60% af Danmarks elektricitetsbehov dækkes af vedvarende energi, opdager boligejere over hele landet fordelene ved at skifte til solceller.4

Og med stigende energipriser og flere og flere mennesker, der bliver opmærksomme på betydningen af en sund miljø, vil solenergi blive endnu mere populært i fremtiden.

De største fordele ved at gå over til solenergi i 2024

  1. Lavere elregninger – Solskin er gratis, så når du har betalt for panelerne, vil du blot nyde godt af systemet. Uden flere energiregninger vil boligejere fortsætte med at spare år efter år!
  2. Øget ejendomsværdi – Potentielle boligkøbere er tiltrukket af energieffektive boliger med lave forsyningsomkostninger, hvilket gør solceller til en værdifuld investering og øger din boligs værdi.
  3. Energiuafhængighed – Ved at producere din egen elektricitet er du mindre afhængig af eksterne energikilder, hvilket kan være særligt fordelagtigt under energikriser eller strømsvigt.

Hvordan kan jeg begynde at spare med solceller?

  1. Klik på en placering på kortet nedenfor for at få dit GRATIS tilbud
  2. Besvar nogle simple spørgsmål, modtag en tilbud og find de perfekte solceller til dit hjem!