Hoe Belgen woningeigenaren zonder opstartkosten zonnepanelen installeren

2024 is het ideale moment om zonnepanelen te plaatsen

Vroeger moest je voor zonnepanelen duizenden euro’s aan dure apparatuur installeren.

Vanaf slechts €50 per maand kun je jaarlijks honderden besparen op je energierekening, en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Nu kunnen woningeigenaren die opstartkosten omzeilen door zonnepanelen te huren, zonder aanbetaling vooraf!

Door je eigen elektriciteit op te wekken, betaal je alleen voor de huur van de zonnepanelen en kun je honderden euro’s op je energierekening besparen.1

Hoe werkt het?

  1. Gratis installatie: Laat zonnepanelen en slimme batterij installeren zonder kosten vooraf.
  2. Maandelijkse betaling: Betaal een maandelijkse vergoeding voor de energie die u verbruikt. Dit bedrag staat 20 jaar vast, zodat u beschermd bent tegen stijgende energieprijzen.
  3. Wij zorgen voor de rest: Profiteer van uw nieuwe schone energie en bespaar op uw energierekening. Ondertussen zorgen wij voor al het onderhoud zonder extra kosten.

Waarom zonne-energie?

  1. Duurzaam: bij PV-systemen is de energierevolutie meer dan alleen een slogan. Produceer uw eigen groene stroom uit een onuitputtelijke bron.
  2. Hoog rendement: Een PV-systeem betaald zich in gemiddeld 5 jaar terug. Verlaag uw elektriciteitskosten vanaf dag één en begin direct met geldbesparen.
  3. Wordt onafhankelijk: Grote schommelingen en hoge prijzen in de energiemarkt zijn een aanslag op uw budget. Blijf onafhankelijk en bescherm uzelf tegen stijgende elektriciteitsprijzen.
  4. Bespaar en vergroen: Met een PV-systeem wekt u niet alleen uw eigen stroom op maar ook die van anderen. Het overschot dat u produceert wordt teruggeleverd aan het net en levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Hoe werkt het?

  1. Analyse van je dak om de optimale plaatsing van de zonnepanelen te bepalen
  2. Krijg een offerte zonder verplichtingen. Ontdek precies hoeveel stroom je zonnepanelen kunnen opwekken en wat de huurkosten zijn
  3. Maak een afspraak met een ervaren installateur

Klik op uw locatie op de kaart om uw GRATIS offerte aan te vragen.