Hoe Nederlandse woningeigenaren zonder opstartkosten zonnepanelen installeren

Altijd al willen overstappen op Solar, maar geen zin om vooraf duizenden euro’s te investeren?

Vanaf slechts €55 per maand kun je jaarlijks honderden besparen op je energierekening, en het is ook nog eens goed voor het milieu.

Nu kunnen woningeigenaren die opstartkosten omzeilen door zonnepanelen te huren, zonder aanbetaling vooraf!

Door je eigen elektriciteit op te wekken, betaal je alleen voor de huur van de zonnepanelen en kun je honderden euro’s op je energierekening besparen.1

Hoe werkt het?

 1. Gratis installatie: Laat zonnepanelen en slimme batterij installeren zonder kosten vooraf.
 2. Maandelijkse betaling: Betaal een maandelijkse vergoeding voor de energie die u verbruikt. Dit bedrag staat 20 jaar vast, zodat u beschermd bent tegen stijgende energieprijzen.
 3. Wij zorgen voor de rest: Profiteer van uw nieuwe schone energie en bespaar op uw energierekening. Ondertussen zorgen wij voor al het onderhoud zonder extra kosten.

Wat zijn de voordelen?

 1. €0 VOORAF – Geen initiële kosten om uw zonnepanelen en batterij te installeren. Lage, vaste maandelijkse vergoeding – Uw maandelijkse energievergoeding zal nooit stijgen, dus u bent beschermd tegen stijgende energieprijzen.
 2. Gegarandeerde besparingen – U bent gegarandeerd om vanaf het eerste jaar te besparen op uw energierekening!
 3. Duurzaam: bij PV-systemen is de energierevolutie meer dan alleen een slogan. Produceer uw eigen groene stroom uit een onuitputtelijke bron.
 4. Hoog rendement: Verlaag uw elektriciteitskosten vanaf dag één en begin direct met geldbesparen.
 5. EV-integratie – Laad uw elektrische voertuig op tegen de laagst mogelijke kosten.
 6. Wordt onafhankelijk: Grote schommelingen en hoge prijzen in de energiemarkt zijn een aanslag op uw budget. Blijf onafhankelijk en bescherm uzelf tegen stijgende elektriciteitsprijzen.
 7. Bespaar en vergroen: Met een PV-systeem wekt u niet alleen uw eigen stroom op maar ook die van anderen. Het overschot dat u produceert wordt teruggeleverd aan het net en levert een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Hoe kan ik zonder investering overstappen op zonne-energie?

Eco Experts is een online tool die u helpt een specialist in zonnepanelen bij u in de buurt te vinden. Een van onze vertrouwde partners zal contact met u opnemen en u een gratis offerte bezorgen. Ontspan u en wij zorgen voor de rest!

 1. Klik op uw locatie op de kaart hieronder voor een GRATIS offerte
 2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.